Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 6573 vizualizari

 

Am facut 5 portii de foietaj si am pus la congelator , asa ca am scos o foaie si am facut aceste saratele .
De sarbatori sunt nelipsite pe masa familiei mele .
Sunt gustoase si bune langa o bere rece .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen:

Se intinde aluatul la grosimea dorita si cu un cutit incalzit in apa fierbinte se taie fasii de forma si marimea dorita .

Se bate bine oul si cu ajutorul unei pensule se unge foietajul , se  presara sare  si chimen , cascaval ras si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

Se introduce in cuptorul incalzit la 200 grade  pentru 20 - 30 minute .

Cand se rumenesc frumos se scoate tava din cuptor si se lasa putin la racit in tava .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi telemea sarata de oaie sau vaca in loc de cascaval .

2

Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit inainte de coacere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]