Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 6101 vizualizari

 

Am facut 5 portii de foietaj si am pus la congelator , asa ca am scos o foaie si am facut aceste saratele .
De sarbatori sunt nelipsite pe masa familiei mele .
Sunt gustoase si bune langa o bere rece .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen:

Se intinde aluatul la grosimea dorita si cu un cutit incalzit in apa fierbinte se taie fasii de forma si marimea dorita .

Se bate bine oul si cu ajutorul unei pensule se unge foietajul , se  presara sare  si chimen , cascaval ras si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

Se introduce in cuptorul incalzit la 200 grade  pentru 20 - 30 minute .

Cand se rumenesc frumos se scoate tava din cuptor si se lasa putin la racit in tava .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi telemea sarata de oaie sau vaca in loc de cascaval .

2

Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit inainte de coacere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui si cartofi cu cascaval