Aperitiv cu branzeturi si legume

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2022 | 11388 vizualizari

 

Am tot strans bucatele de branza de oaie, de vaca, de capra, de tap n-am gasit si m-am gandit sa le gasesc rostul in niste aperitive

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza - oaie,vaca, capra
  • 350 g legume congelate - morcov, pastarnac, ardei gras de diverse culori, frunze de ceapa verde
  • 5 oua medii
  • 200 g smantana dulce cu 35% grasime
  • 200 g faina
  • 4 g praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branzeturi si legume:

Mai intai am tinut bucatile de branza in apa, cam 30 min, apoi le-am ras pe razatoarea mica. Legumele le-am scos din congelator si le-am pus intr-un tuciulet cu putin ulei si un pic de sare si le-am calit pana au inceput sa se inmoaie. Peste branza rasa am adaugat smantana si ouale, am omogenizat, apoi am incorporat legumele calite dupa ce le-am alsat putin sa se racoreasca. La final am adaugat faina si praful de copt. Am uns 8 forme de silicon si doua de aluminiu si le-am umplut cu amestecul de mai sus. Se poate pune in forma de chec, mie imi trebuiau 8 bucati individuale, doua au fost bonus.  Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am bagat formele in cuptor pentru cca 30-35 min, eu am facut testul scobitorii. Le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca-n forme. Au iesit pusoase si foarte gustoase, una am devorat-o asa calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branzeturi si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]