Aperitiv carnaciori in aluat

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2019 | 2930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g carnaciori de bere
  • 100 g branza cheddar
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnaciori in aluat:

Aluatul se decongeleaza, apoi se desface, se lasa pe folia cu care este invelit si se mai intinde putin cu sucitorul, sa nu fie prea gros.

Se taie in fasii, se pune branza cheddar rasa pe fiecare bucata, apoi carnaciorii.

Galbenusul se amesteca cu sare, piper si o lingurita de apa, apoi se unge fiecare fasie, intr-o parte.

Se ruleaza din partea carnaciorilor si se lipeste cu partea unsa cu ou.

Rulourile se ung cu ou, apoi se presara parmezan ras si susan.

Se baga la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]