Aperitiv bulete de parmezan

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2017 | 3542 vizualizari

 

 
  Mi-au placut intotdeauna. Arata bine, sunt gustoase, insa mi se pareau greu de facut.
Pana azi cand am gasit o reteta super simpla, de la Teo.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de parmezan:

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare este oul, mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan. Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese. Uleiul trebuie sa fie bine incins.  Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla. Le scoti pe hartie absorbanta.

  Sunt delicioase calde, dar si reci.

TIPS-URI

1

usor

2

parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua la cuptor cu rosii cherry si ciuperci