Aperitiv bulete de cascaval cu oregano

de katty in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2018 | 7087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cascaval ras+70 gr taiat cubulete
  • 150 gr telemea de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • 1 /2 lingurita praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cascaval cu oregano:

Radem intr-un castron cascavalul, telemeaua, apoi le amestecam cu ouale, sare daca mai este nevoie, piper, oregano, praful de copt  si faina. Omogenizam bine compozitia.

Cu o lingurita luam din amestec cantitati aproximativ egale. In mijloc asezam un cubulet de cascaval, apoi cu mainile umede formam bile. Prajim buletele in ulei incins pana capata o culoare frumoasa aurie.

Nu prajiti prea multe bulete deodata deoarece la prajit mai cresc. Scoatem buletele intr-un castron pe hartie absorbanta.

Servim buletele ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cascaval cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Polonice oltenesti