Aperitiv bulete de branza si cartofi

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2018 | 11117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g cartofi
  • 1 lingura ulei
  • putina sare
  • apa cat sa acopere cartofii
  • 350 g branza de vaca
  • 1 ou
  • putin cimbru uscat
  • putin piper negru macinat
  • 100 g pesmet
  • extra pesmet pentru a tavali buletele prin el
  • extra ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de branza si cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie felii si se pun la fiert intr-un vas cu apa cat sa ii acopere, putina sare si o lingura de ulei. Daca branza este foarte sarata, atunci nu se mai pune sare peste cartofi. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa daca este necesar. Dupa ce fierb, cartofii se paseaza si se lasa sa se raceasca.

Dupa aceea, intr-un castron se pune branza de vaca data pe razatoarea cea mica, piureul de cartofi, oul, putin cimbru uscat, putin piper negru macinat si pesmetul. Se amesteca totul si se potriveste de sare. Se formeaza buletele, se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de branza si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

11.02.2018, 19:07

le adooor! sunt foarte bune!

RuxyRux 1

13.02.2018, 22:03

Ce prezentare frumoasa! Excelente!

trifadalia 1

15.02.2018, 15:19

am facut si eu sunt delicioase Multumim de reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Lyonezi