Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2017 | 10275 vizualizari

 

Briosele sarate cu telemea si ciuperci sunt ideale pentru masa de dimineata sau pachetelul de scoala. Mai mult decat atat, poti combina ce ingrediente iti plac.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast fara coaja
  • 4 ciuperci champignion
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa
  • 100 g cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita rasa de nucsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci:

Trece cu sucitorul peste feliile de paine toast pana devin subtiri si flexibile. Unge cu ulei o forma de briose si asaza in fiecare cate o felie de paine. Bate bine ouale si amesteca-le apoi cu telemeaua rasa si ciupercile taiate cuburi. Adauga sare si piper dupa gust, nucsoara si oregano. Pune in fiecare forma de briosa cate 2-3 linguri din amestecul cu ciuperci, iar deasupra presara cascavalul ras.

Coace briosele la 180 de grade C, cam 15 minute, pana oul s-a inchegat bine. Serveste-le fierbinti, alaturi de o salata si vei avea un mic dejun perfect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]