Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2017 | 22112 vizualizari

 

Sunt rapide si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 280 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 125 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei:

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca cu uleiul si laptele. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

In compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi se pune cascavalul ras, sunca si ardeiul taiat cubulete.

La sfarsit, se adauga si albusurile batute spuma si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestecand toata compozitia bine.

In tava de briose se pun formele de hartie si se pune cu o lingura din compozitia de aluat pana se umple o treime din volumul lor.

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 25-35 minute.

TIPS-URI

1

puteti adauga sau inlocui ardeiul cu masline sau ceapa verde, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu creier