Aperitiv

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3745 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea ea ne facea la sarbatori tot timpul ca noua ne placea mult. Poze la sectiune nu am ca am luat la iarba verde si nu am apucat sa fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 400g parizer
  • 400 g cascaval
  • 4 galbenusuri (si albusurile se folosesc)
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri smintina
  • 2 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se taie parizerul cuburi, cascavalul se rade, galbenusurile se bat spuma, albusurile la fel, castravetii se taie marunt, gogosarii la fel.

Se amesteca apoi bine parizerul, cascavalul, galbenusurile, smintina, castravetii, gogosarii, faina, sarea, piperul.

Apoi totul se amesteca cu albusurile batute spuma  si cu praful de copt.

Se unge o tava de cozonac  cu unt si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)