Antricot de vitel cu rosii cherry

de Bucataras Medi in Vita, 8 Apr 2010 | 6532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 buc antricot de vitel
  • -250 g rosii cherry
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -200 ml suc de rosii
  • -boabe piper
  • - 1 foaie de dafin
  • -cimbru uscat
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vitel cu rosii cherry:

 Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 10:25

nuuuuuuuuuuuuuu, e doar de decor mihaelar.........................

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:57

super arata

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 17:59

multu, pusikmea...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu ghebe