Anghinare umpluta

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 6270 vizualizari

 

anghinare ımi place sub orice forma,iar aceasta este una dintre retetele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.anghinare(proaspata);
  • 2 cartofi;
  • un morcov;
  • 2 ling.mazare;
  • sare;
  • piper proaspat macinat;
  • 2 ling.ulei de masline;
  • 1 lamaie;
  • o picatura sos de rodii;
  • marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umpluta:

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute.

Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici.

Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta 1/2 de lamaie pana se formeaza o maioneza mai subtire.

Intr-un vas amestecam legumele cu sare şi piper adaugand 2-3 lingurite de sos.

Umplem anghinarea cu amestecul de legume, presaram marar şi adaugam restul de sos;

Se da la rece ptr. 30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se serveşte precum garnitura la peşte la gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alilianaa 1

03.06.2013, 22:21

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 20:04

foarte bune

Panacris 1

24.04.2015, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare umplute