Anghinare umpluta

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 6968 vizualizari

 

anghinare ımi place sub orice forma,iar aceasta este una dintre retetele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.anghinare(proaspata);
  • 2 cartofi;
  • un morcov;
  • 2 ling.mazare;
  • sare;
  • piper proaspat macinat;
  • 2 ling.ulei de masline;
  • 1 lamaie;
  • o picatura sos de rodii;
  • marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umpluta:

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute.

Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici.

Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta 1/2 de lamaie pana se formeaza o maioneza mai subtire.

Intr-un vas amestecam legumele cu sare şi piper adaugand 2-3 lingurite de sos.

Umplem anghinarea cu amestecul de legume, presaram marar şi adaugam restul de sos;

Se da la rece ptr. 30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se serveşte precum garnitura la peşte la gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]