Aluat pizza

de simsim82 in Pizza, 26 Mar 2014 | 10598 vizualizari

 

Un aluat ideal pentru orice tip de pizza.

 

INGREDIENTE

  • 600 ml apa
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 6 linguri ulei de masline
  • 30 g sare
  • 2 lingurite zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat pizza:

     Se topesc zaharul si drojdia in 1/2 pahar de apa. Sarea se dizolva separat in cateva linguri de apa.
     Faina se cerne intr-un bol, se face o gropita in centru si se rastoarna toate ingredientele, mai putin apa. Incepem sa framantam, adaugand apa putin cate putin.
     Se framanta pana obtinem un aluat elastic si lucios.
     Se lasa la crescut circa 2 ore, pana isi dubleaza volumul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]