,,After eight" Cheesecake

de Bianca20 in Torturi, 16 Apr 2015 | 5548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g. biscuiti;
  • 125 g. unt;
  • 2 lg. zahar brun;
  • Crema de ciocolata:
  • 125 g. ciocolata amaruie;
  • 5 g. gelatina;
  • 125 ml. frisca lichida;
  • 25 ml. frisca lichida;
  • 2 lg. lapte;
  • Crema de menta:
  • 375 g. branza de vaci;
  • 150 ml. sirop de menta;
  • 90 ml. frisca lichida;
  • 8 g. gelatina;
  • 4 lg. lapte;
  • Glazura:
  • 200 g. ciocolata alba;
  • 150 ml. frisca lichida;
  • 4 g. gelatina;
  • 2 lg. lapte;
  • ciocolata ,,After eight".
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,,After eight" Cheesecake:

Blat: Untul se topeste si se adauga peste biscuitii fin maruntiti si amestecati cu zaharul. Se pune in forma de torturi cu inel detasabil si se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste.

Crema de ciocolata: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata, taiata in bucati, se pune pe foc impreuna cu cele 25 ml. frisca lichda. Cand s-a topit, se da la o parte si se adauga gelatina. Se mixeaza frisca lichida si se adauga peste ciocolata. Se pune peste blatul de biscuiti si se da inapoi la frigider.

Crema de menta: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Branza de vaci se mixeaza cu siropul de menta si frisca lichida (mixata si ea). Gelatina se pune pe baie de aburi pana se topeste. Se adauga peste ea o parte din crema de menta, dupa care se amesteca cu restul de crema si se adauga peste cea de ciocolata.

Glazura: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata se pune pe foc impreuna cu frisca lichida. Odata topita ciocolata, se da la o parte si se adauga gelatina. Cand ajunge la temperatura camerei, se toarna peste crema de menta si se da la frigider pentru inca cateva minute. Se orneaza cu ciocolata ,,After eight".

Daca ti-a placut reteta noastra ",,After eight" Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Triple Chocolate Toffifee Cheesecake