laura_n

7

Bucataras
Top-Chef

Focsani

Bucataras din 25.05.2012

RETETE558
PRIETENI359
Retete / Dulciuri

Negresa cu crema de branza

In Prajituri la 11 Iun 2012

Topiti untul si ciocolata intr-o oala, pana se omogenizeaza, apoi adaugati restul ingredientelor si amestecati bine, la fel, pana la omogenizare. Intr-o forma de copt (eu prefer forma de copt cu pereti detasabili)  adaugati amestecul obtinut. Coaceti cam 25 de minute la foc mediu (sau faceti...

Eclere

In Prajituri la 10 Iun 2012

Pt aluat: se pune apa la fiert, se adauga uleiul si sarea iar la sfarsit, faina cernuta. Se amesteca bine si se da deoparte sa se raceasca la temperatura camerei. Dupa ce s-a racit, se adauga cate un ou pe rand, se amesteca bine, bine si se obtine un aluat moale Se toarna cu ajutorul unui pos in...

Mini tarte cu crema de vanilie si zmeura

In Prajituri la 8 Iun 2012

Facem un aluat din unt, faina,  ou si  zahar. Il lasam la rece o jumatate de ora, dupa care il intindem in forme mici de tarta (daca nu aveti, puteti face o tarta mare in forma de copt). Perforam cu o furculita aluatul din forma si dam la cuptor pentru vreo 20 min. Scoatem si lasam la...

Capsuni trase in ciocolata

In Dulciuri la 7 Iun 2012

Se topeste ciocolata cu smantana dulce.  Capsunile se curata de codite si se spala bine. Se trag in ciocolata si se mananca pe indelete :)))

Clatite cu ricotta si merisoare

In Prajituri la 6 Iun 2012

Se amesteca ouale cu zaharul, se adauga faina si la sfarsit se desface compozitia cu lapte pana se obtine o smantana lichida. Daca iese prea subtire, mai adaugam faina. Se coc clatitele la foc mediu, nu le vrem prea rumenite. Se amesteca ricotta / branza de vaci cu zaharul, se adauga...

Tiramisu reţetă rapida

In Prajituri la 5 Iun 2012

Tiramisu reţetă rapida Intr-un vas (tava) intins, asezam un strat de piscoturi peste care turnam lichiorul sau siropul. Crema mascarpone o desfacem usor cu lapte pana devine mai lichida si o asezam peste piscoturi. Deasupra asezam fructele de padure si radem ciocolata. O dam la frigider...

Prajitura cu cirese

In Prajituri la 2 Iun 2012

Primul blat Se zdrobesc biscuitii si miezul de nuca, se adauga cele 2 lg cacao si untul frecat si se amesteca. Albusul se bate spuma cu zaharul pudra si se incorporeaza in compozitie.  Compozitia obtinuta se intinde cu grija in forma de copt pe care o vom folosi si la al doilea blat....

Desert la pahar

In Prajituri la 31 Mai 2012

Am batut galbenusurile cu zahar, am pus esenta vanilie,  am adaugat faina si la sfarsit laptele. Am fiert la bain -marie compozitia pana a iesit ca o budinca.  Am topit ciocolata cu smantana lichida si cu 2 lg amaretto. Intr-un pahar am asezat un strat de biscuiti rupti bucatele,...

Tort rosu

In Torturi la 27 Mai 2012

Albusurile se bat spuma cu cele 6 lg apa. Cand s-au intarit,se adauga zaharul si se amesteca pana se obtine o bezea tare; se adauga galbenusurile, sucul de sfecla rosie si esenta. Se amesteca bine pana se omogenizeaza; culoarea este destul de buna,insa daca se vrea o culoare intensa se poate...

Bomboane cu nuca cocos trase in ciocolata

In Prajituri la 26 Mai 2012

Se pune pe foc, intr-un vas,  laptele de cocos cu zaharul. Se amesteca si se tine pe foc pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc, se adauga nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca pana se obtine o compozitie destul de groasa (daca este nevoie, puteti adauga in plus nuca de...

Tarta cu crema branza si ciocolata

In Prajituri la 25 Mai 2012

Zdrobim biscuitii in robotul de bucatarie sau cu sucitorul; eu prefer robotul pentru ca ies mai fini. Topim 130 g unt si turnam peste biscuitii zdrobiti; amestecam pana se omogenizeaza compozitia si se formeaza o pasta. Intindem aceasta pasta de biscuti intr-o forma de copt cu pereti...

Afisate 301 - 311 din 311 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]