Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
Voturi:65
Voturi:84
Voturi:43
In cont 21
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:04
de Rocsi 9
ieri la 20:13
de laura_n 7
ieri la 13:19
ieri la 08:29
pe 26.05 la 10:52
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Panacris
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
fluturas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Limonada
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!