Eu sunt in urma cu pregatirile dar recuperze, sa aveti spor dragi bucatarasi si pace in suflete , sa primiti cu drag lumina Invierii, va imbratisez cu drag. Eu am avut niste saptamani plineeeeeeeeeee , fiind libera de la Castel am fost cu lucrez cu unvechi prieten bun la Garden Ice unde am fost acum 2 ani, a ramas fara sous-chef si pana gaseste persoana potrivita il ajut eu, sper ca la sf acestei luni sa fie rezolvata probrele ca orarele si volumul e infernal :)
Eu sunt in urma cu pregatirile dar recuperze, sa aveti spor dragi bucatarasi si pace in suflete , sa primiti cu drag lumina Invierii, va imbratisez cu drag. Eu am avut niste saptamani plineeeeeeeeeee , fiind libera de la Castel am fost cu lucrez cu unvechi prieten bun la Garden Ice unde am fost acum 2 ani, a ramas fara sous-chef si pana gaseste persoana potrivita il ajut eu, sper ca la sf acestei luni sa fie rezolvata probrele ca orarele si volumul e infernal :)