pansy1

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 17.02.2010

RETETE17
PRIETENI6
Retete / Dulciuri

Cornulete umplute-bestial de gustoase

In Prajituri la 8 Apr 2010

Se framanta  bine aluatul din faina cernuta,sare,galbenusuri ,coaja de lamaie,esenta de vanilie , unt si smantana.Smantana o punem treptat ca sa vedem cat inghite aluatul,care trebuie sa fie usor elastic. Se formeaza un sul din aluat si se imparte in 4 bucati. Fiecare bucata din cele 4...

Tort Pansy

In Torturi la 8 Apr 2010

Cele 6 abusuri se bat spuma,apoi se adauga zaharul praf in ploaie si se bat impreuna pana se intareste compozitia. Se adauga pe rand galbenusurile,coaja de portocala si faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt. Forma de copt se imbraca cu hartie de opt si se toarna...

Triunghiuri cu mere si ciocolata

In Prajituri la 4 Mar 2010

Untul se freaca spuma ,apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom Se adauga ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare. Se amesteca intr-un castron faina (preferabil cernuta ) ,praful de copt,scortisoara,cacaoa,coaja de lamaie Se adauga faina peste unt cate putin si se...

Prajitura Capricii

In Prajituri la 4 Mar 2010

-Se freaca galbenusurile cu sarea, o ceasca de zahar pudra , 2 plicuri de zahar vanilat -se adauga untul topit si esentele de rom si vanilie,coaja rasa de lamaie  -faina se cerne si se amesteca in prealabil cu praful de copt,apoi se adauga in compozitia de mai sus si se mixeaza....

Prajitura MIMOZA

In Prajituri la 1 Mar 2010

-Se framanta ingredientele ptr foi,dupa care aluatul rezultat se imparte in 4 parti egale. -Se intinde fiecare parte cu sucitorul la dimensiunea dorita si foaia se coace pe dosul tavii,pe hartie de copt,rezultatand 4 foi. -Cuptorul trebuie sa fie incins la inceput,dupa care se lasa focul la...

Chec cu nuca si portocale

In Prajituri la 19 Feb 2010

-se freaca ouale cu zaharul,zaharul vanilat,dupa care se adauga uleiul ca la maioneza si se mixeaza. -se adauga zeama de portocale,coaja rasa de portocala si esentele -faina se cerne si se amesteca cu praful de copt,dupa care se adauga in amestecul de oua cu zahar,si se omogenizeaza...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]