Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Voturi:5
Voturi:7
Voturi:39
In cont 101
Taietor de pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:45
de Bucataras 8
la 08:37
ieri la 08:35
pe 28.07 la 09:06
pe 25.07 la 09:57
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
MOKUSKA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
deeamumushika 1
rhalooka 1
Madalina2013 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...