
publicat la 23.05.2014
publicat la 08.03.2014
publicat la 28.02.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Iepure la cuptor
Se pune iepurele intr-un vas de yena,se face un bait din uleiul de masline sare piper,usturoiul taiat marunt,patrunjelul,busuiocul,tarhonul,cimbru,piperul boabe,frunzele de dafin. Se unge iepurele cu acest bait,se toarna paharul de vin si se lasa la marinat pana a doua zi,in frigider. A...
Ghiveci de legume cu carne si cus-cus
Ceapa,ardeii grasi,gogosarii,se taie solzi,vinetele se taie cubulete,rosiile in jumatate.Intr-un ceaun de adauga putin ulei,si se pune ceapa,se lasa un minut la calit,dupa care se adauga restul de legume. Intr-o alta tigaie se adauga pieptul de pui cu putin ulei de masline,se lasa pe foc 10...