
publicat la 26.03.2019
publicat la 21.03.2019
publicat la 16.03.2019
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Midii cu vin si busuioc
In primul rand ne ocupam de midii. Ele trebuie sa fie inchise de tot. Cele care sunt deschise se lovesc usor cu degetul, cele care se inchid sunt bune, cele care raman deschise se arunca. :) Se spala foarte bine sub apa rece, cu ajutorul unei sarme de bucatarie. Topim untul intr-un wok, calim...
Tarta cu surimi
Amestecam faina cu oul,uleiul,sare,otet si 3-4 linguri apa calduta. Framantam bine aluatul si il dal la frigider pentru 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura: Batem ouale,adaugam smantana,cascavalul razalit,mararul tocat,sare si piper. Intindem o foaie din aluat ( si pe pereti cca 2 cm)...
Frigarui cu creveti la gratar
Calim crevetii in unt cca 2 minute. Adaugam vinul si mai lasam 2 minute. Oprim focul si ii lasam asa sa se patrunda vreo 5 minute. Strecuram sosul intr-un paharel iar creveti ii condimentam cu curry. Infigem crevetii pe bete de frigarui si prajim pe gratarul incins. Servim cu sosul ce...