Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 borcane de depozitare
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:53
la 09:40
ieri la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
8 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...