Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perna ergonomica Karll
Termometru cu ecran LCD
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 15:33
de Bucataras 8
la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...