publicat la 09.07.2021
publicat la 09.07.2020
publicat la 15.05.2020
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Maioneza preparata altfel decat in modul clasic
Punem în recipientul blenderului: oul, muștarul, sarea, zeama de lămâie și 250 ml ulei. Așezăm capacul recipientului și pornim blenderul la viteză mică. În câteva secunde maioneza este deja stabilă și putem adăuga restul de ulei. Îl adăugăm pe tot odată...
Pasta de susan preparata in casa - Tahini
Mai întâi rumenim ușor semințele de susan. Punem semințele de susan într-o tigaie cu pereți dubli, la foc mediu, și amestecăm intens să nu se ardă. Dacă se ard, vom avea o pastă de susan cu gust intens amărui. Așa că nu le lăsăm pe foc decât 4-5...
Sos de usturoi cu rosii
Curățăm usturoiul și îl pisăm în mojar, presărat cu sare grunjoasă. Îl transferăm apoi într-un bol și îl frecăm cu ulei de măsline, dar nu foarte mult ca la mujdei. Adăugăm oțetul balsamic, pentru a mai diminua din usturime. Decojim roșiile,...
Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"
Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la inabusit cu ulei de masline si putina apa. Am adaugat ciupercile taiate marunt, ardeiul si am completat sosul cu zeama de la ciuperci. Pentru ca am facut in acelas timp si chiftele, zeama de la cartofi nu am aruncat-o ci am pus-o in sosul cu...