liana_geicu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 14.07.2009

RETETE31
PRIETENI21
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de gasca

In Ciorbe la 10 Noi 2009

Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au dat cateva clocote si cartoful este aproape...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]