Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sibiu
Bucataras din 15.09.2010
Intr-un pahar punem vodka (scoasa din congelator),peste sucul de rosii rece,punem putina sare si piper,amestecam,cuburile de gheata si tija de telina.
Fructele se taie pe jumate se storc se pune sucul in pahar si gata. Eu in pahar pun si pulpa care ramane pe grilajul storcatorului ptr ca e sanatoasa,si fiind fina trece si prin pai. Iese 300-350 ml de suc+pulpa
publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
Daca vrei sa ai o zi buna, fa-i o bucurie cuiva. Cele mai multe lucruri le primim atunci cand daruim.
Voturi:12
Voturi:35
Voturi:24
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:09
ieri la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
pe 05.12 la 08:03
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bloody Mary-varianta simpla
Intr-un pahar punem vodka (scoasa din congelator),peste sucul de rosii rece,punem putina sare si piper,amestecam,cuburile de gheata si tija de telina.
Sucul Sabinei
Fructele se taie pe jumate se storc se pune sucul in pahar si gata. Eu in pahar pun si pulpa care ramane pe grilajul storcatorului ptr ca e sanatoasa,si fiind fina trece si prin pai. Iese 300-350 ml de suc+pulpa