jolygina

1

Bucataras
incepator

jud olt

Bucataras din 16.02.2010

RETETE214
PRIETENI188
Retete / Mancaruri cu carne

Orez cu legume, carne si carnati

In Porc la 20 Apr 2016

Condimentam carnea si o lasam circa 15 minute inainte de a o pune la preparat Spalam orezul si il punem in apa fiarta cu putina sare iar la 10 minute de cand am pus orezul aduagam si legumele congelate, le lasam sa fiarba la foc moderat, adaugam si o lingurita de delicat, putina sare si piper...

Vita la gratar cu piure si mozzarella

In Vita la 17 Mar 2015

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat. Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul...

Ceafa de porc la cuptor

In Porc la 6 Feb 2015

Pregatim carnea spaland-o si apoi cu varful unui cutit facem niste buzunarele mici pentru a introduce graunti de usturoi zdrobiti cu lama cutitului ,asa au aroma mai multa . Preparam sosul amestecand sucul de rosi cu piperul ,melasa ,mierea si cimbrul apoi masam carnea si o asezam in tava in...

Copanele cu cartofi, la punga

In Pui la 8 Dec 2012

Pregatim copanelele ,le crestam si le punem condimentele dupa care curatam cartofii, ii taiem cubulete si condimentam cu rozmarin Amestecam copanele si cartofii dupa care ii punem in punga ,legam punga si o asezam intr-o tava si o lasam la cuptor timp de 45 de minute la 200 grade ,dupa care taiem...

Spanac cu carnita de porc si orez

In Porc la 13 Oct 2012

Punem o lingura de ulei intr-o cratita dupa care curatam ceapa si o taiem solzisori si o calim cateva minute in ulei ,adaugam si carnita tocata cubulete cat mai mici ,le lasam sa se caleasca circa 10 minute dupa care adaugam si orezul si punem apa peste ele cat sa le acopere . Cand a inceput...

Tecute de fasole cu piept de pui

In Pui la 9 Oct 2012

Curatam ceapa si o taiem solzisori. Ardeiul gras il taiem fasii subtiri. Le calim putin intr-o lingura de ulei vreo 5 minute, dupa care adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Le mai lasam impreuna inca 10 minute dupa care punem si tecutele care au fost in prealabil rupte in doua sau in trei,...

Papricas cu galuste din faina si gris

In Pui la 30 Mar 2012

Taiem ceapa solzisori, portionam pulpele si le punem imperuna cu ceapa cu putina apa la fiert, cam cat sa le acopere. Cine nu are probleme cu prajala poate sa le caleasca putin inainte si apoi toarna apa peste ele. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si usturoiul pisat si putin...

Pulpa de curcan la cuptor

In Curcan la 22 Ian 2012

Spalam bine bucatile de curcan ,optional le dam pielita jos ,apoi le crestam bine pentru a patrunde si a fi foarte fragede  Le masam bine cu sare piper si alte condimente daca doriti ,putin rozmarin  apoi turnam vinul peste ele ,cam cat sa le acopere ,adaugam si foile de dafin si...

Piept de pui la gratar cu garnitura de orez

In Pui la 18 Oct 2011

Punem orezul la fiert cu mazarea. In cazul in care este congelata putem sa o punem cu 20 de minute inainte peste orezul aproape fiert. Cand orezul s-a fiert adaugam mazarea si porumbul. Le amestecam bine cu putina sare. Pregatim pieptul de pui condimentandu-l cu rozmarin si putin delicat....

Hamburger din carne de curcan

In Curcan la 22 Sep 2011

Amestecam carnea tocata de curcan cu usturoiul pisat, putina sare si piper. Le amestecam foarte bine dupa care  le facem bilute si le aplatizam foarte bine sa fie cam cat palma si le punem la prajit in tigaia cu bulina (sunt mai sanatoase asa ). Taiem chifla pe jumatate asezam bucata de...

Varza cu afumatura

In Mancaruri cu carne la 16 Sep 2011

Curatam ceapa si o tocam marunt, dupa care o punem putin la calit intr-o lingura de ulei. Tocam si varza bine si o frecam cu sare, dupa care o adaugam peste ceapa. Punem si scarita taiata in bucati mai mici, apoi adaugam apa cat sa treaca peste varza. Adaugam si frunzele de dafin, cimbru si lasam...

Chiftelute de curcan la cuptor

In Curcan la 4 Sep 2011

Dam cartoful pe razatoarea mica, punem painea la inmuiat, tocam verdeata, pisam usturoiul, iar cand toate sunt gata le amestecam bine cu carnea tocata de curcan. Adaugam sare si piper, iar la sfarsit punem ouale si le incorporam in bine in compozitie si painea stoarsa foarte bine de apa ...

Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

In Mancaruri cu carne la 24 Mai 2011

Crestam pulpitele de ied bine dupa care le lasam in vin cam 1-2 ore (sa le acopere vinul). Le scoatem din vin, le condimentam cu piper, condimente, rozmarin, cimbru dupa care le asezam in tava cu jumatate din vinul in care au stat Pregatim si cartofii, ii spalam bine si le lasam coaja foarte...

Cartofi cu carne de porc si copanele la cuptor

In Mancaruri cu carne la 9 Mar 2011

Curatam cartofii si ii taiem cubulete ,ii condimentam cu delicat ,copanele le crestam si le condimentam si pe ele, iar cu muschiul de porc procedam exact la fel il taiem si il condimentam Amestecam bine ingredientele unele cu celelalte dupa care le punem in punga pentru cuptor ,o legam la...

Orez cu inimi de pui si legume

In Pui la 24 Ian 2011

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete la inabusit timp de 10 min, dupa care punem apa peste ele pana...

Carne de porc inabusita

In Porc la 11 Ian 2011

Se taie carnea bucati cam de 4-5 cm grosime dupa care le punem intr-o tigaie si adaugam jumatate de pahar de apa ,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apa la jumatate cand a inceput sa scada punem foile de dafin ,sarea, piperul si ceapa tocata solzisori si incepem sa adaugam cate...

Pui la cuptor

In Pui la 3 Dec 2010

se spala puiul bine se condimenteaza  ,si se pune pe vasul special de facut pui (nu stiu cum se numeste dar am unul din ceramica care la baza e ca o farfurie adanca si de aceea am profitat si am pus si cartofi jos) cartofii ii curatam si ii taiem cubulete,ii condimentam , dupa care ii...

Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)

In Pui la 12 Noi 2010

se curata cartofii si se condimenteaza ,la fel procedam si cu aripioarele. Daca doriti le puteti da si prin putin pesmet sa fie putin mai crocante si mai maronii cand sunt gata facute Se dau la cuptor cam 30-45 min la foc moderat ,cam pana incep sa se rumeneasca Intre timp pregatim...

Pui la punga cu brocoli

In Pui la 7 Oct 2010

Se spala bine puiul ,se fac crestaturi pe piept ,copanele dupa care in condimentam bine peste tot ,ii facem( masaj cu condimete) brocoli spalat si desfacut in cat mai multe buchetele mici ,le condimentam si pe ele si bagam totul in punga pentru cuptor lasam punga la cuptor timp de...

Pilaf cu legume si carnati bio

In Mancaruri cu carne la 5 Oct 2010

Curatam legumele si le spalam bine dupa care le punem sa fiarba timp de 15 min intr-o cratia cu o lingura de ulei punem carnati care au fost taiati rondele cu ceapa care a fost si ea taiata solzisori si le calim mestecand impreuna in ele ,dupa ce s-au calit punem orezul si apa ,adaugam si...

Fasole groasa cu aripioare de pui

In Mancaruri cu carne la 18 Sep 2010

se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam...

Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii

In Curcan la 15 Sep 2010

taiem pieptul de curcan dupa preferinta fiecarei gospodine ,eu l-am taiat cam cat palma,il condimentam pe tot pe o parte cu sare pe cealata cu piper si le dam deoparte punem tigaia cu ulei la incins si procedam cu fiecare astfel :dam pieptul prin faina -ou si la sfarsit prin pesmet le punem...

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

In Curcan la 6 Sep 2010

se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei,...

Mancare de cartofi cu carnita de curcan

In Curcan la 12 Aug 2010

se curata ceapa si se taie solzisori ,se caleste intr-o lingura de ulei cu carnita de curcan taiata cubulete , dupa ce s-a rumenit putin ceapa adaugam apa sa treaca peste ele cand a inceput sa se inmoaie carnea adaugam cartofii curatati si taiati in patru pe lung ,ii lasam 5 min dupa care...

Drob din maruntaie de curcan

In Curcan la 6 Iul 2010

Se fierb ficatul si inimile de curcan ,dar le fierbem separat. Ficatul cand il fierbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare. Se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care le tocam. Se toaca si verdeata si se amesteca cu maruntaiele de curcan....

Cordon bleu

In Pui la 19 Iun 2010

taiem feliile de sunca sau parizar foarte subtiri,eu le-am luat gata taiate,cascavalul il taiem in fasii cam cat degetul de groase si le punem in centrul feliei de sunca si rulam ca pe o sarmaluta , dam acest rulou prin faina (sunca sau parizerul daca e proaspat este putin umed si se prinde...

Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

In Mancaruri cu carne la 14 Iun 2010

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem sa amestecam ingredientele. Legumele, orezul, carnea, le condimentam, la sfarsit punem ouale si ardeii dupa ce au fost curatati si spalati incepem sa-i umplem. Dupa ce i-am umplut se pun intr-o...

Pui la punga maggi cu legume fierte pe abur

In Pui la 13 Iun 2010

se pun pulpele  in punga maggi impreuna cu condimentele si se lasa la cuptor o ora iar legumele se curata se spala si se condimendeaza cu delicat se pun in aparatul de fiert cu abur si se lasa 40 de min foarte usor si nu muncesti deloc legumele ies super ,sunt mult mai delicioase...

Afisate 1 - 28 din 28 retete    

Postari recente

publicat la 25.05.2016

Tort cu iaurt si jeleu de capsuni

publicat la 25.05.2016

Sandwich pentru party

publicat la 03.05.2016

Biscuiti cu ghimbir si migdale

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]