Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cerchezu ,jud. constanta
Bucataras din 29.12.2011
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...
mai multe
publicat la 29.12.2011
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 4 pahare de whisky
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
pe 06.06 la 10:12
pe 05.06 la 08:10
pe 04.06 la 10:16
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
Rocsi
RODIMUR
adriana_bobu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laughylau 1
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
pui pe sare
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...