Gicuta

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.03.2014

RETETE178
PRIETENI410
Retete / Peste

Macrou marinat la rece

In Peste la 24 Ian 2016

Lasam pestele la dezghetat apoi il curatam, indepartam capetele, il spalam si il taiem rondele potivit de groase. Lasam rondelele la scurs apoi le saram bine, le punem intr-un vas cu capac si le lasam la frigider 24 de ore. Pentru saramura: punem apa, otetul, uleiul, zaharul si sarea intr-o...

Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste

In Crap / Caras la 15 Ian 2016

Cum se prepara Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste: Pestele curatat, spalat si uscat cu servetele de hartie il taiem in bucati potrivite. Il presaram cu sare pe interior si exterior si il lasam asa cel putin 30 de minute, dupa care il vom praji usor, doar cat sa se...

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

In Peste la 29 Dec 2015

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele si ii spalam bine cu apa rece.Taiem fiecare bucata in trei. Condimentam cu sare si piper fiecare bucata si lasam sa stea la frigider cel putin o jumatate de ora. Dupa ce timpul s-a scurs asezam bucatile de peste intr-o tava, turnam apa si...

Macrou cu sos de rosii la cuptor

In Peste la 5 Sep 2015

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele, cozile si aripioarele si il spalam foarte bine cu apa rece. Il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de lamaie. Il lasam asa cel putin o jumatate de ora la frigider, apoi il punem la scurs si il uscam cu un prosop de bucatarie....

Crap prajit cu malai

In Crap / Caras la 14 Iul 2015

Pestele se curata de solzi si intestine, apoi se portioneaza. Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se da prin malai si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. Se scoate pe servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se serveste cu mamaliguta si mujdei de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 14.02.2016

Cozonac cu nuca

publicat la 11.02.2016

Prajitura cu crema de zahar ars

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]