gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2011

1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie, pana cand obtineti un aluat bine legat si pufos....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]