Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
Voturi:58
Voturi:25
Voturi:8
In cont 2
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Veioza OSVINO, LED
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 19:35
de Bucataras 8
ieri la 07:45
pe 30.09 la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Carmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laviniaticu 1
InLumeaMea 1
dany_dumy2006 1
MonicaGR 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.