Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.09.2010
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:49
ieri la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
mikaela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mar
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.