Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 24.01.2014
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...
mai multe
publicat la 24.01.2014
Voturi:116
Voturi:69
Voturi:217
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 teluri Kasahome
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciocolata De Casa
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...