Taiem in felii subtiri ardeiul iute si cateii de usturoi.
Crevetii ii dezghetam daca este cazul si ii curatam.
Intr-o tigaie topim untul si calim putin ardeiul iute si usturoiul, apoi adaugam crevetii si ii lasam pe foc 4 minute si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiteii ii...
Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit...
Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat.
Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim...
Se incinge intr-o tigaie untul si se adauga usturoiul zdrobit si dupa un minut adaugam crevetii si ii prajim circa 3 minute. Ii condimentam dupa gust. Se servesc ca atare sau cu diferite garnituri si salate.
Creveti cu taitei
Taiem in felii subtiri ardeiul iute si cateii de usturoi. Crevetii ii dezghetam daca este cazul si ii curatam. Intr-o tigaie topim untul si calim putin ardeiul iute si usturoiul, apoi adaugam crevetii si ii lasam pe foc 4 minute si ii condimentam cu sare si piper dupa gust. Taiteii ii...
Pak choi cu creveti si taitei
Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit...
Homar cu orez
Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat. Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim...
Creveti simpli
Se incinge intr-o tigaie untul si se adauga usturoiul zdrobit si dupa un minut adaugam crevetii si ii prajim circa 3 minute. Ii condimentam dupa gust. Se servesc ca atare sau cu diferite garnituri si salate.