crisad

1

Bucataras
incepator

calarasi

Bucataras din 27.08.2009

RETETE28
PRIETENI17
Retete / Mancaruri cu carne

Cotlet de porc in sos mediteranean

In Porc la 2 Feb 2010

Din vinul rosu 3 catei de usturoi o lingura de ulei sare piper (boabe) cimbru se face un sos pt a marina carnea de porc. Bucatile de carne se pun intr-o punga se toarna marinata si se scoate aerul din ea si se dau la frigider pt cel putin 2 ore. Se scot bucatile de carne de  sterg usor si...

sarmalute la vas roman

In Porc la 1 Feb 2010

nu pot da cantitati exacte pt aceste sarmale deoarece de cand fac sarmale nu am cantarit vreo data carnea orezul etc am facut din 'ochi totul   carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt cu orezul spalat ,condimente si  cele 2 oua pane se face un amestec omogen se da la rece...

Pui cu alune

In Pui la 30 Ian 2010

orezul se pune la fiert in apa cu putina sare pieptul  de pui se taie cubulete  legumele se taie in fasii subtiri  amidonul se amesteca cu apa cu sosul de soia  coniacul ( eu am folosit whiski )supa de pui(eu am avut concentrat de data asta ) se incinge bine uleiul...

Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)

In Pui la 16 Ian 2010

pieptul de pui se feliaza putin mai gros decat la snitele se sareaza si se da prin faina amestecata cu piper si busuioc in tigaie am pus la topit untul cu ulei de maslina (cam 3 linguri de ulei)si am prajit feliile de pui dupa ce s-au prajit se scot pe un platou si se tin la cald (eu le-am...

Pui cu legume la vas roman

In Pui la 11 Noi 2009

se lasa vasul in apa rece se taie felii legumele se aseaza pe fundul vasului (eu am pus intai ceapa si ardeiul apoi cartofii taiati felii mai groase si rosiile deasupra)apoi pulpele condimentate  se adauga cam o cana cu apa  se pune capacul (tinut si el in apa) si totul merge la...

Pui aromat

In Pui la 9 Noi 2009

 se spala pulpele de pui cu apa rece  se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu zeama de la  o portocala .se lasa la macerat cel putin 2 ore . in timpul asta am dat pe razatoarea mica merele si gutuia si le-am tras putin la tigaie impreuna cu usturoiul si putin ulei , se...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]