
publicat la 16.05.2013
 
				În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
Cartofi sarbesti
Cartofii se taie feliute,dar nu de tot ca sa ramana cartoful intreg. Se ung cu mujdeiul de usturoi,se aseaza intr-o tava tapetata si unsa cu putin ulei si se aseaza pe fiecare cartof o feliuta de unt.. Se pun in cuptorul preincalzit la 250 grade timp de aprox 20 minute,cand s-au...
Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii
Toate legumele se oparesc la baia de aburi,se taie feliute,fasii sau rondele dupa preferinta alaturi de o lingura de ulei de dovleac si se baga la cuptorul preincalzit,alaturi de germinele de iarna,atat de picante si gustoase(la 200 grade,aprox 15 min) . Ghimbirul se curata de coja, si se...
Varza rosie la cuptor
Este foarte simplu. Tai varza marunta dupa care o "framanti" cu sare. Pui in oala legumele razalite,carnaciorii si o lingura ulei si lasi la calit un pic dupa care pui si varza tocata si condimentele(dupa gust). Dupa ce se caleste putin adaugi apa atat cat cuprinde si lasi la...