Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.09.2010
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...
mai multe
publicat la 11.11.2011
Voturi:30
Voturi:92
Voturi:47
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
pe 12.11 la 10:06
de RODIMUR 8
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Legume umplute
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...