Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Beznea (Bihor)
Bucataras din 18.12.2011
Alioli Într-un vas înalt blendăm 4 căţei de usturoi, adăugăm albuşurile, după care punem ulei puţin câte puţin până devine un sos cremos. Blendăm în continuare adăugând cele două linguriţe de suc de lămâie. Alioli cu...
publicat la 14.04.2019
publicat la 13.09.2015
publicat la 30.08.2015
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:41
Voturi:17
Voturi:24
In cont 85
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:39
ieri la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:22
de vasimur 4
ieri la 11:23
ieri la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Adele
RODIMUR
MotanLaOale
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Alioli
Alioli Într-un vas înalt blendăm 4 căţei de usturoi, adăugăm albuşurile, după care punem ulei puţin câte puţin până devine un sos cremos. Blendăm în continuare adăugând cele două linguriţe de suc de lămâie. Alioli cu...