Blogosfera culinara

Ceai cu ghimbir, de casă

Postat pe: Gourmandine Data: 16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie...articol complet

Chifteluțe de dovlecei

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2023

Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de...articol complet

Ebook Torturi de Eveniment vol. 3

Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.05.2023

The post Ebook Torturi de Eveniment vol. 3 appeared first on Pastry Workshop. Torturile de...articol complet

Ciambellone cu mere si gem de gutui

Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 14.05.2023

Un desert usor, de weekend, rapid si deloc complicat.Ingrediente simple, in mod sigur prezente in...articol complet

VIDEO: Prajitura cu fulgi de ovaz, iaurt, afine si nuci

Postat pe: Retetele bunicii Data: 13.05.2023

Ingrediente 130 g fulgi de ovaz 200 ml apa fierbinte 2 [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet

Paste cu creveți – o rețetă rapidă

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2023

Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am...articol complet

Bouilli de viţel sau tocană de coadă de viţel

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.05.2023

Din punctul meu de vedere cea mai faină bucată de carne ce se poate asocia cu un vin bun,...articol complet

Pasca cu branza si stafide

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 10.05.2023

 Ingrediente necesare:- 700 gr branza dulce de vaci- 400 gr smantana- 200 gr unt- 7 oua- 200 gr...articol complet

Lahmacun

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 09.05.2023

 Lahmacun este o reteta turceasca, o lipie pregatita in casa, peste care se pune carne tocata cu...articol complet

Noisette – Entremet cu alune de padure

Postat pe: Pastry Workshop Data: 09.05.2023

The post Noisette – Entremet cu alune de padure appeared first on Pastry Workshop. Am...articol complet

Tort Profiterol – desert aniversar

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2023

Din momentul în care am aflat următoarea temă și faptul că vă apărea de ziua mea, gândul...articol complet

VIDEO: Prajitura cu bezea si doua tipuri de gem

Postat pe: Retetele bunicii Data: 06.05.2023

Ingrediente 3 oua 50 g zahar pudra 8 g zahar vanilinat [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet

Galette cu căpșuni și cimbrișor

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.05.2023

Iubesc primăvara, iubesc luna mai, mai ales că sunt născută într-o zi de mai. Iubesc tot ce...articol complet

Coronation Quiche – rețeta de tartă cu spanac și brânză pentru încoronarea Regelui Charles

Postat pe: Savori urbane Data: 03.05.2023

Coronation Quiche – rețeta de tartă cu spanac și brânză pentru...articol complet

Plăcintă cu praz – o rețetă rapidă

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.05.2023

  Rețeta de astăzi este ca de obicei inspirată de lucrurile pe care mama le pregătea în...articol complet

Tort cappucino

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.05.2023

 Recunosc, viciul meu este sa beau cappucino, dar de vreo 2-3 ani doar fara cofeina, ca na, am...articol complet

Sos de roșii cu parmezan, usturoi și busuioc – în stil italian (pentru paste, chiftele, burgeri etc)

Postat pe: Savori urbane Data: 02.05.2023

Sos de roșii cu parmezan, usturoi și busuioc – în stil italian (pentru...articol complet

Brioşe de primăvară cu spanac şi leurdă

Postat pe: Adi Hadean Data: 02.05.2023

Începem luna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „ceva uşor, de...articol complet

Mici pe pâine – rețeta de pastă de mititei unsă și prăjită pe felii de pâine (la grătar)

Postat pe: Savori urbane Data: 30.04.2023

Mici pe pâine – rețeta de pastă de mititei unsă și...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]