Salată de sfeclă, năut și feta – Sănătate în farfurie
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.06.2023Uite că a trecut și luna mai, se apropie vara, avem legume proaspete din belșug și de ce să...articol complet
Rulouri cu trei umpluturi
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.05.2023Mereu mi-a fost teamă să fac aluat și am fugit de obicei de rețete cu frământare, drojdie...articol complet
Perna ergonomica Karll,spuma de memorie cu infuzie de gel , de la Chilipirul zilei
Postat pe: Bucate, vorbe si arome Data: 28.05.2023Va spuneam zilele trecute ca am primit aceste perne de la Chilipirul zilei si am promis ca...articol complet
Tiramisu cu capsuni
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 27.05.2023Ce poate fi mai minunat intr-o zi de week-end, decat sa savurezi o felie de tiramisu cu...articol complet
Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de gomboți din cel mai bun aluat cu făină grișată
Postat pe: Savori urbane Data: 27.05.2023Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de...articol complet
Pui cu mazăre – Farfurii curate
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.05.2023Dragii mei, în rețeta de astăzi invitatul special este puiul. Dar nu orice pui, ci puiul...articol complet
Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023
Postat pe: Pastry Workshop Data: 26.05.2023The post Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023 appeared first on Pastry Workshop....articol complet
Tipuri de făină de grâu şi cum se folosesc
Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023Făina de grâu rămâne cea mai folosită făină în industria de panificaţie şi în casă...articol complet
Cremă de dulce de leche cu nuci și ciocolată
Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023Dulce de leche sau dulceața de lapte este o reducție de lapte condensat cu o consistență de...articol complet
Plăcintă creață cu brânză
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.05.2023La un simplu search pe internet găsim o varietate largă de reţete de plăcintă, cu brânză...articol complet
Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 23.05.2023The post Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop....articol complet
Domnul Vic, mopul magic cu aburi de la Chilipirul Zilei
Postat pe: Retete Panacris Data: 23.05.2023Hello dragi prieteni Retete.Panacris! Am primit o nouă jucărie. După bucătăreală trebuie...articol complet
Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare
Postat pe: Gourmandine Data: 23.05.2023Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi....articol complet
Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și cartofi noi rumeniți – rețeta de mâncare de sparanghel cu sos cremos
Postat pe: Savori urbane Data: 22.05.2023Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și...articol complet
Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2023Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din...articol complet
Pasca cu branza, ciocolata si pandispan
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.05.2023De ceva timp sotul tot imi zicea ca ar manca niste pasca cu ciocolata! Cum in acest week-end am...articol complet
Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 19.05.2023Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan...articol complet
Ruladă Caprese – simplă și aromată
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2023Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula...articol complet
Vinete umplute – o rețetă de încercat
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.05.2023Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse...articol complet
Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată și frișcă naturală – rețeta de prăjitură Cremeș cu căpșune
Postat pe: Savori urbane Data: 16.05.2023Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată...articol complet