Blogosfera culinara

Salată de sfeclă, năut și feta – Sănătate în farfurie

Postat pe: Adi Hadean Data: 02.06.2023

Uite că a trecut și luna mai, se apropie vara, avem legume proaspete din belșug și de ce să...articol complet

Rulouri cu trei umpluturi

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.05.2023

Mereu mi-a fost teamă să fac aluat și am fugit de obicei de rețete cu frământare, drojdie...articol complet

Perna ergonomica Karll,spuma de memorie cu infuzie de gel , de la Chilipirul zilei

Postat pe: Bucate, vorbe si arome Data: 28.05.2023

 Va spuneam zilele trecute ca am primit aceste perne de la Chilipirul zilei si am promis ca...articol complet

Tiramisu cu capsuni

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 27.05.2023

 Ce poate fi mai minunat intr-o zi de week-end, decat sa savurezi o felie de tiramisu cu...articol complet

Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de gomboți din cel mai bun aluat cu făină grișată

Postat pe: Savori urbane Data: 27.05.2023

Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de...articol complet

Pui cu mazăre – Farfurii curate

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.05.2023

Dragii mei, în rețeta de astăzi invitatul special este puiul. Dar nu orice pui, ci puiul...articol complet

Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023

Postat pe: Pastry Workshop Data: 26.05.2023

The post Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023 appeared first on Pastry Workshop....articol complet

Tipuri de făină de grâu şi cum se folosesc

Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023

Făina de grâu rămâne cea mai folosită făină în industria de panificaţie şi în casă...articol complet

Cremă de dulce de leche cu nuci și ciocolată

Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023

Dulce de leche sau dulceața de lapte este o reducție de lapte condensat cu o consistență de...articol complet

Plăcintă creață cu brânză

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.05.2023

La un simplu search pe internet găsim o varietate largă de reţete de plăcintă, cu brânză...articol complet

Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie

Postat pe: Pastry Workshop Data: 23.05.2023

The post Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop....articol complet

Domnul Vic, mopul magic cu aburi de la Chilipirul Zilei

Postat pe: Retete Panacris Data: 23.05.2023

Hello dragi prieteni Retete.Panacris! Am primit o nouă jucărie. După bucătăreală trebuie...articol complet

Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare

Postat pe: Gourmandine Data: 23.05.2023

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi....articol complet

Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2023

  Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din...articol complet

Pasca cu branza, ciocolata si pandispan

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.05.2023

 De ceva timp sotul tot imi zicea ca ar manca niste pasca cu ciocolata! Cum in acest week-end am...articol complet

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 19.05.2023

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan...articol complet

Ruladă Caprese – simplă și aromată

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2023

  Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula...articol complet

Vinete umplute – o rețetă de încercat

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.05.2023

  Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]