Tartă de Crăciun
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2023Sărbătoarea de Crăciun este o perioadă specială şi plină de tradiţii pentru mulţi oameni...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Cucina Turea
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023Cucina Turea sau Băcănia de poveste din Cluj Napoca. Unele drumuri ne poartă departe de casă,...articol complet
Panettone cu miros de sărbătoare
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023Crăciunul este sărbătoarea mea favorită din toate timpurile. Îmi plac toate tradițiile,...articol complet
10 retete de fursecuri pentru craciun
Postat pe: Pastry Workshop Data: 18.12.2023The post 10 retete de fursecuri pentru craciun appeared first on Pastry Workshop. Cozonacul este...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Brutăria Claudia
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.12.2023Dragii noștri, am fost copleșiți de mulțimea mail-urilor pe care ni le-ați trimis și am...articol complet
Ciorba sau borșul de pește lipovenesc
Postat pe: Gourmandine Data: 18.12.2023Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o...articol complet
Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit.Se pregătește super simplu, este delicioasă,...articol complet
Griș cu lapte si dulceață de coji de portocala
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023Gris cu lapte și dulceață de coji de portocale 🍊Așa ne-am răsfățat simțurile in...articol complet
Tort cu mascarpone si bezea
Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.12.2023The post Tort cu mascarpone si bezea appeared first on Pastry Workshop. Torturile au ceva magic,...articol complet
Pui la cuptor – Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.12.2023Doamnelor, domnilor, dragii mei, bine ați revenit la Farfurii Curate, un nou episod în care...articol complet
Chifteluțe de ricotta cu sos de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.12.2023Cu căldură. Așa simt eu de fiecare dată când gătesc pentru cei dragi. Și de fiecare dată...articol complet
Babka, cozonac insiropat cu umplutura de ciocolata si nuci
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.12.2023O noua reteta de cozonac, Babka, cica o reteta europeana sau mai mult poloneza ar spune...articol complet
Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2023Este acel moment din an când ne pregătim cu bucurie şi multă căldură în suflet să...articol complet
Sarmale moldovenești
Postat pe: Gourmandine Data: 11.12.2023Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de...articol complet
Mâncărică de castraveți murați
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.12.2023Tradițional românesc. O sumedenie de rețete de mâncare românească de la fasole, varză, tot...articol complet
Sarmale de post, du varză
Postat pe: Gourmandine Data: 06.12.2023Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru...articol complet
Fasole cu ciolan afumat la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2023Bucătăria românească este bogată în arome și diversitate, reflectând tradițiile și...articol complet
Orez cu fructe de mare
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.12.2023Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, acest orez este grozav. Din pacate nu avem noi...articol complet
Fasole bătută cu ceapă călită
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2023Chiar daca iubesc și alte culturi gastronomice și îmi place să gătesc cât mai diversificat,...articol complet
Macarons cu crema de ciocolată
Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023Ingrediente: 3 albusuri la temperatura camerei 50 gr. zahar tos 200 gr....articol complet