Blogosfera culinara

Tartă de Crăciun

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2023

Sărbătoarea de Crăciun este o perioadă specială şi plină de tradiţii pentru mulţi oameni...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Cucina Turea

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023

Cucina Turea sau Băcănia de poveste din Cluj Napoca. Unele drumuri ne poartă departe de casă,...articol complet

Panettone cu miros de sărbătoare

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023

Crăciunul este sărbătoarea mea favorită din toate timpurile. Îmi plac toate tradițiile,...articol complet

10 retete de fursecuri pentru craciun

Postat pe: Pastry Workshop Data: 18.12.2023

The post 10 retete de fursecuri pentru craciun appeared first on Pastry Workshop. Cozonacul este...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Brutăria Claudia

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.12.2023

Dragii noștri, am fost copleșiți de mulțimea mail-urilor pe care ni le-ați trimis și am...articol complet

Ciorba sau borșul de pește lipovenesc

Postat pe: Gourmandine Data: 18.12.2023

Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o...articol complet

Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023

Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit.Se pregătește super simplu, este delicioasă,...articol complet

Griș cu lapte si dulceață de coji de portocala

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023

Gris cu lapte și dulceață de coji de portocale 🍊Așa ne-am răsfățat simțurile in...articol complet

Tort cu mascarpone si bezea

Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.12.2023

The post Tort cu mascarpone si bezea appeared first on Pastry Workshop. Torturile au ceva magic,...articol complet

Pui la cuptor – Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.12.2023

Doamnelor, domnilor, dragii mei, bine ați revenit la Farfurii Curate, un nou episod în care...articol complet

Chifteluțe de ricotta cu sos de roșii

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.12.2023

Cu căldură. Așa simt eu de fiecare dată când gătesc pentru cei dragi. Și de fiecare dată...articol complet

Babka, cozonac insiropat cu umplutura de ciocolata si nuci

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.12.2023

 O noua reteta de cozonac, Babka, cica o reteta europeana sau mai mult poloneza ar spune...articol complet

Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2023

Este acel moment din an când ne pregătim cu bucurie şi multă căldură în suflet să...articol complet

Sarmale moldovenești

Postat pe: Gourmandine Data: 11.12.2023

Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de...articol complet

Mâncărică de castraveți murați

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.12.2023

Tradițional românesc. O sumedenie de rețete de mâncare românească de la fasole, varză, tot...articol complet

Sarmale de post, du varză

Postat pe: Gourmandine Data: 06.12.2023

Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru...articol complet

Fasole cu ciolan afumat la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2023

Bucătăria românească este bogată în arome și diversitate, reflectând tradițiile și...articol complet

Orez cu fructe de mare

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.12.2023

 Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, acest orez este grozav. Din pacate nu avem noi...articol complet

Fasole bătută cu ceapă călită

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2023

Chiar daca iubesc și alte culturi gastronomice și îmi place să gătesc cât mai diversificat,...articol complet

Macarons cu crema de ciocolată

Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023

Ingrediente:  3 albusuri la temperatura camerei  50 gr. zahar tos  200 gr....articol complet