Blogosfera culinara

Somon cu salsa de mango și orez

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.01.2024

Gata și cu sărbătorile, am început un nou an așa că revenim la obiceiuri mai sănătoase :)...articol complet

Salată ușoară cu cartofi dulci și brânză

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.01.2024

După sărbători, după toate bucatele pregătite, dulciuri și tot felul, este bine să revenim...articol complet

Tarta cu porumb si mozzarella

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 07.01.2024

 Usor, usor revin la normal si gata cu atata carne, mai facem si altceva. Astazi am ales sa...articol complet

Peşte sărat cu roşii uscate şi cartofi

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.01.2024

Pe vremuri când iarna era iarnă şi Dunărea îngheţa, mâncarea preferată a celor din Delta...articol complet

Fursecuri cu fistic si ciocolata

Postat pe: Pastry Workshop Data: 05.01.2024

The post Fursecuri cu fistic si ciocolata appeared first on Pastry Workshop. Cookies au fost unul...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Luna Solai

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.01.2024

“Povestea uleiurilor noastre a început în anul 1998 în satul Luna din Câmpia Transilvaniei....articol complet

Tort cu crema de vanilie, fistic si dulceata de lamaie

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 01.01.2024

La multi ani! Sa vina Noul An cu sanatate din belsug, bucurii nemarginite, fericire cat cuprinde...articol complet

Tort cu pere, mousse de ciocolată și cafea

Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 01.01.2024

 Dacă vă plac perele în prăjituri, încercați și această rețetă:blat cu cacao și...articol complet

Pulpe de pui cu varză

Postat pe: Adi Hadean Data: 31.12.2023

Dragii mei, am ajuns și la ultima rețetă a acestui an. Și da, încă fac dreptate puiului...articol complet

Curs Naked Cakes

Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.12.2023

The post Curs Naked Cakes appeared first on Pastry Workshop. Parcursul meu in cofetarie a fost...articol complet

Prăjitură cu nucă, cremă de vanilie și frișcă

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.12.2023

De sărbători, cu toții ne dorim să pregătim preparate cât mai gustoase, cât mai...articol complet

Biftec de vită în sos de piper

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.12.2023

Se apropie cu paşi repezi acel moment din an când împreună cu familia şi prietenii...articol complet

Tort cu ciocolată albă și zmeură

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.12.2023

Uite că am ajuns și la sfârșitul anului 2023. An în care am împărtășit o mulțime de...articol complet

Paine turist

Postat pe: Alexa's kitchen Data: 24.12.2023

 Ingrediente:450 g faina cernutaun plic drojdie uscata140 ml lapte cald210 ml apa calduta50...articol complet

Plăcintă cu brânză sarata

Postat pe: Alexa's kitchen Data: 24.12.2023

 Ingrediente:700 g brânză telemea 300 g brânză dulce5 ouaun pachet foi de...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: La Grisha

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.12.2023

Dacă vreți să scăpați de agitația orașului și să vă trageți sufletul într-un loc plin...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: La Copac

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.12.2023

Dacă te găsești plimbându-te pe străzile din centrul Bucureștiului și te lovește pofta de...articol complet

Mini babka cu ciocolată și zmeură proaspătă

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.12.2023

Iubesc zmeura, iubesc ciocolata..și iubesc aluaturile :D ..așa că le-am pus pe toate...articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Grădina din Deal

Postat pe: Adi Hadean Data: 21.12.2023

O nouă zi, un nou business care ne-a atras atenția și pe care dorim să vi-l facem cunoscut....articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Ferma Wagner

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2023

Când ești hotărât că vrei să faci ceva, te apuci de treabă. Cu curaj, cu determinare, cu...articol complet