Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cu maioneză, ulei și amintiri

Data:12.12.2024

Nu vă învăț acum să faceți maioneză, mă bazez că vă descurcați, dar vă recomand să... articol complet

Măr copt în foietaj

Data:11.12.2024

  Pentru tema din această săptămână am făcut un exercițiu de gândire pentru a descoperi... articol complet

Căutăm Viitorii Maeștri ai Bucătăriei – Interni pentru 2025!

Data:10.12.2024

Dragilor, Anul 2025 este chiar după colț, iar noi ne pregătim să deschidem larg ușile pentru... articol complet

Șerbet de clementine

Data:09.12.2024

Jean-Paul Guerlain spunea că „parfumul este cea mai intensă formă de memorie”. Dacă v-aș... articol complet

Sardine în sos de roșii

Data:06.12.2024

Servite simple sau alături de mămăligă, aceste sardine în sos de roșii pot fi o masă... articol complet

File de somon cu spanac și ceapă verde

Data:05.12.2024

Această rețetă de file de somon cu spanac și ceapă verde e super cremoasă și foarte ușor... articol complet

Tagliatelle cu anghinare și gorgonzola

Data:04.12.2024

Pentru rețeta de astăzi am decis să readuc ceea ce înseamnă pentru mine gustul Italiei,... articol complet

Prăjitură cu dovleac și nucă crocantă

Data:30.11.2024

Farmecul toamnei nu stă numai în paleta arămie, nici în frumusețea naturii, ci și în... articol complet

Chiftele de mălai cu legume

Data:29.11.2024

Deseori, cele mai simple ingrediente ne pot aduce cele mai minunate preparate. Suntem cu toții... articol complet

Cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt

Data:27.11.2024

Rețeta mea de azi, cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt e inspirată din... articol complet

Budincă de mălai cu brânză ricotta

Data:25.11.2024

Este pentru prima dată când am făcut o rețetă dulce cu mălai. Această budincă de mălai... articol complet

Dovleac umplut cu carne, legume și cușcuș

Data:20.11.2024

Pentru astăzi am ales să vă prezint o rețetă simplă, dar delicioasă totodată: dovleac... articol complet

Baklava cu apă de trandafiri

Data:19.11.2024

Nu știu de ce lumea fuge când aude de făcut baklava. Azi am făcut baklava cu apă de... articol complet

Carne de vită cu legume și harissa

Data:15.11.2024

În urmă cu câteva luni am primit un borcănel cu pastă harissa adus chiar din Tunisia și... articol complet

Morcovi picanți cu humus și sos de iaurt

Data:13.11.2024

Iată o combinație de ingrediente care azi m-a făcut să mănânc cu ochii închiși. Morcovi... articol complet

Spaghetti all’assassina 

Data:12.11.2024

Astăzi am dus la final atentatul asupra papilelor gustative cu o rețetă îndrăzneață atât... articol complet

Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino

Data:08.11.2024

Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele... articol complet

Frigănele cu whisky cream

Data:06.11.2024

Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care... articol complet

Mini pizza gourmet

Data:05.11.2024

Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu... articol complet

O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă

Data:04.11.2024

Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]