Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Măr copt în foietaj

Data:11.12.2024

  Pentru tema din această săptămână am făcut un exercițiu de gândire pentru a descoperi... articol complet

Căutăm Viitorii Maeștri ai Bucătăriei – Interni pentru 2025!

Data:10.12.2024

Dragilor, Anul 2025 este chiar după colț, iar noi ne pregătim să deschidem larg ușile pentru... articol complet

Șerbet de clementine

Data:09.12.2024

Jean-Paul Guerlain spunea că „parfumul este cea mai intensă formă de memorie”. Dacă v-aș... articol complet

Sardine în sos de roșii

Data:06.12.2024

Servite simple sau alături de mămăligă, aceste sardine în sos de roșii pot fi o masă... articol complet

File de somon cu spanac și ceapă verde

Data:05.12.2024

Această rețetă de file de somon cu spanac și ceapă verde e super cremoasă și foarte ușor... articol complet

Tagliatelle cu anghinare și gorgonzola

Data:04.12.2024

Pentru rețeta de astăzi am decis să readuc ceea ce înseamnă pentru mine gustul Italiei,... articol complet

Prăjitură cu dovleac și nucă crocantă

Data:30.11.2024

Farmecul toamnei nu stă numai în paleta arămie, nici în frumusețea naturii, ci și în... articol complet

Chiftele de mălai cu legume

Data:29.11.2024

Deseori, cele mai simple ingrediente ne pot aduce cele mai minunate preparate. Suntem cu toții... articol complet

Cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt

Data:27.11.2024

Rețeta mea de azi, cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt e inspirată din... articol complet

Budincă de mălai cu brânză ricotta

Data:25.11.2024

Este pentru prima dată când am făcut o rețetă dulce cu mălai. Această budincă de mălai... articol complet

Dovleac umplut cu carne, legume și cușcuș

Data:20.11.2024

Pentru astăzi am ales să vă prezint o rețetă simplă, dar delicioasă totodată: dovleac... articol complet

Baklava cu apă de trandafiri

Data:19.11.2024

Nu știu de ce lumea fuge când aude de făcut baklava. Azi am făcut baklava cu apă de... articol complet

Carne de vită cu legume și harissa

Data:15.11.2024

În urmă cu câteva luni am primit un borcănel cu pastă harissa adus chiar din Tunisia și... articol complet

Morcovi picanți cu humus și sos de iaurt

Data:13.11.2024

Iată o combinație de ingrediente care azi m-a făcut să mănânc cu ochii închiși. Morcovi... articol complet

Spaghetti all’assassina 

Data:12.11.2024

Astăzi am dus la final atentatul asupra papilelor gustative cu o rețetă îndrăzneață atât... articol complet

Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino

Data:08.11.2024

Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele... articol complet

Frigănele cu whisky cream

Data:06.11.2024

Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care... articol complet

Mini pizza gourmet

Data:05.11.2024

Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu... articol complet

O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă

Data:04.11.2024

Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi... articol complet

Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet

Data:01.11.2024

Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,... articol complet