Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

BurCash – workshop despre caș(caval)

Data:21.10.2010

No, amu-i amu! Avem de toate, inclusiv o drăguță de criză financiară care ne stă pe cap de... articol complet

Satay

Data:21.10.2010

Frigărui de origine indoneziană, satay au pătruns în toată Asia de sud est și pot fi... articol complet

Ardei umpluți

Data:20.10.2010

“Iar o babă grasă/Ne cheamă la masă/Să ne dea ardei umpluți…”. Eh,... articol complet

Sandwich-uri din orice

Data:19.10.2010

Sandwich-uri poți face din aproape orice, Cu pâine albă, neagră, semi, tip toast sau... articol complet

Tort gigant la Polus Center. Noi l-am făcut!

Data:17.10.2010

Lucrez cu departamentul de marketing de la Polus de câteva luni bune. I-am îndrăgit pentru... articol complet

Porc cu smochine și salată cu ulei de nucă

Data:14.10.2010

Recent am încheiat o înțelegere cu Clubul Cavalerilor (Casa S.E.R.V.E.), prin care am obținut... articol complet

Niște țărani la Casa Ardeleană

Data:13.10.2010

Am pus la cale niște evenimente faine pentru toamnă-iarnă, la Casa Ardeleană, în Cluj. Locul... articol complet

Despre Muson la CasaBio

Data:13.10.2010

Luna Octombrie e plină de evenimente. O să vă spun acum despre unul singur: pe 21 Octombrie de... articol complet

Cum pun ghebe pe iarnă?

Data:12.10.2010

Mi s-a pus des întrebarea asta în ultimele zile. Poate pentru că-i sezon de ghebe și pentru... articol complet

Friptură pe piatră

Data:08.10.2010

Acum câteva săptămâni, pe când plănuiam șirul de evenimente de iarnă de la Casa... articol complet

Degustare de vinuri de la S.E.R.V.E.

Data:08.10.2010

Acum două seri am fost la Bruno, în Piața Muzeu. Bruno nu e o persoană, e un local în care... articol complet

Pui cu piure de mazăre și tapenade cu fistic

Data:07.10.2010

Tapenade e o pastă din măsline care se potrivește bine cu carnea, cu pâinea goală, cu... articol complet

Porc cu hoisin, orez alb și ciuperci brune

Data:06.10.2010

Aseară am început, în paralel cu Răzvan, să lucrez la cartea despre Muson, pe care vrem... articol complet

Ciolan pe varză. La grill.

Data:05.10.2010

V-am spus că mă apucă? V-am spus. Ieri am trecut prin piață și am văzut varză faină, ca... articol complet

Băcănia Veche, aburi de pâine și miros de coptături proaspete

Data:04.10.2010

Am trecut în viteză prin noua împărăție a lui Tudosiei, Băcănia Veche. O să revin, cu... articol complet

Aripioare la grill cu salată și dovleac

Data:04.10.2010

Ieri am făct primul grătar din toamna asta. Am profitat de lipsa norilor și de liniștea din... articol complet

Muson în lumea mare

Data:03.10.2010

A fost o zi faină ieri în București. Am revăzut prieteni și am cunoscut oameni la ceainăria... articol complet

Aseară la Wok’nRoll

Data:01.10.2010

Wok’nRoll, Cluj. Ne-am adunat pe la ora 9 (destul de punctuali clujenii, am observat asta... articol complet

Tagliatelle quattro formaggi

Data:29.09.2010

Amu cum să fi numit rețeta asta? Tăieței cu patru brânzeturi? Oricât de dragă mi-ar fi... articol complet

Fasole cu porc crocant. Sau porc crocant cu fasole.

Data:28.09.2010

Între chinezii din Asia de Sud Est și turdenii din Turda există cel puțin o asemănare: și... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]