Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Se mai duce o zi

Data:19.02.2011

Sunt dependent de fotografie și vă reamintesc asta periodic. De data asta am pentru voi un apus... articol complet

Sandwich cu porc și aioli

Data:18.02.2011

Aioli (alioli, aglioli, aiouli – în funcție de țară și de satul în care e vorbită... articol complet

Cine se teme de mazăre?

Data:17.02.2011

Cine se teme de mazăre? Ori de ce nu-i ea iubită, așa cum cartofii sunt, de exemplu, sau... articol complet

Memo 10 – restaurantul Primăriei

Data:16.02.2011

Primăria Cluj Napoca are de azi restaurant. Cam asta-i ideea. Mai pe larg: azi s-a deschis... articol complet

Aripioare glazurate

Data:16.02.2011

Ieri v-am arătat supa cremă pentru care am folosit supă de pui obținută prin fierberea unor... articol complet

Supă cremă de legume și niște vești bune

Data:15.02.2011

Vestea bună 1: În Noiembrie 2010, spre final, înainte de a începe programul Înapoi la... articol complet

Când o să fiu mare…

Data:14.02.2011

Când o să fiu mare, așa o aplicație o să-mi fac și eu. Mă rog, nu o aplicație care să-mi... articol complet

Porc înăbușit cu fasole verde păstăi

Data:14.02.2011

1) Am făcut pozele cu aparatul lui Emil, care-i un Canon. Eu lucrez cu un Nikon dar am vrut să... articol complet

Un chec țărănesc – mălai dulce, de la bunica la mama

Data:12.02.2011

Am mai scris despre mălaiul dulce. Prezentam acolo o variantă apropiată de cea pe care o... articol complet

Găină umplută. Cu o rață.

Data:12.02.2011

De obicei, cânt îmi manifest dependența de fotografie, ignor latura mea gastronomică și mă... articol complet

Dacă ești deschis, lucrurile bune vin spre tine

Data:10.02.2011

Ce am spus în titlu e perfect adevărat în cazul meu. Din păcate pentru mine, am învățat... articol complet

Madras chicken curry

Data:10.02.2011

Recent am cumpărat un borcănel cu pudră de curry de Madras, un curry iute din sudul Indiei.... articol complet

Papricaș de porc

Data:09.02.2011

Cuvântul “papricaș” vine din limba maghiară și are directă legătură cu ardeiul... articol complet

Năsal, ouă fierte și alte brânzeturi

Data:08.02.2011

Mărturisesc, nu m-am îndurat să dau banii pe o bucată de Năsal (brânză românească... articol complet

Prânz moroșenesc

Data:08.02.2011

Azi o să vă arăt un prânz de la munte, de unde lupii urlă noaptea pe după șură și... articol complet

Woktweetmeet #3

Data:07.02.2011

Pe 24 Februrie ne-am putea vedea la Wok’nRoll, în Cluj. Am vorbit azi cu băieții și am... articol complet

Gulyasul reinventat

Data:07.02.2011

Primele zece kilograme s-au dus ușor. De fapt, “ușor” nu-i un cuvânt potrivit,... articol complet

Așa oameni…

Data:05.02.2011

Acum câteva seri, Tito a început să se agite pe lângă ușa de la intrare. Era aproape miezul... articol complet

Filmare tweetmeet la Hădean

Data:05.02.2011

După cum m-am lăudat deja ieri, am avut în vizită o echipă a Antenei 1, care a filmat... articol complet

Mușchi de porc cu sos de ciocolată

Data:04.02.2011

În momentul în care scriu aceste rânduri, peste umărul meu drept filmează o cameră a... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]