Blogosfera culinara

Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2025

Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le...articol complet

Crochete crocante de pui – să nu risipești

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2025

Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și...articol complet

Crochete de cartofi cu miel și chimichurri

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2025

Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile...articol complet

Leftover Delight – Rustic Quiche

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2025

Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu...articol complet

Ton proaspăt, morcovi și salată de alge

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.04.2025

Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,...articol complet

Cheesecake cu capsuni si ciocolata alba, fara coacere

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 14.04.2025

 Cum este un cheesecake cu ciocolata alba si capsuni? Va spun eu, demential de bun! Cremos,...articol complet

Piure de cartofi cu piept de pui la cuptor

Postat pe: Gourmandine Data: 12.04.2025

Ingrediente (pentru 2-3 porții): Pentru piureul de cartofi: – 800 g cartofi – 50 g...articol complet

Miel în stil grecesc

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2025

Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din...articol complet

Chec sarat cu branzeturi si masline

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.04.2025

 De ceva timp tot pregatesc fel si fel de checuri sarate si aleg inclusiv retete care sa nu...articol complet

Dozz: Supe gătite cu gust, într-o doză

Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2025

(PUB) Am primit pentru degustare și dat cu părerea supele din imaginile de mai jos. Dozz. O...articol complet

Mării – fursecuri cu nucă şi cremă caramelizată

Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2025

Când am primit tema acestei săptămâni –   Paștele începe cu mirosul – mi-au venit...articol complet

Pască cu Glazură Fină – rețetă festivă

Postat pe: Adi Hadean Data: 09.04.2025

Paștele începe cu mirosul.. Nu o să pot vreodată să îmi imaginez Paștele fără pasca cu...articol complet

Torta Pasqualina cu arome franțuzești

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.04.2025

Primăvara este, pentru mine, un anotimp al răsfățului și al reîncălzirii sufletului. Ador...articol complet

Cartof dulce copt cu salsa proaspătă

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.04.2025

O rețetă simplă, sănătoasă și plină de gust, gata în mai puțin de 40 de minute. Cartof...articol complet

Cozonac cu crema de ciocolata si nuca, fara zahar

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.04.2025

 De foarte mult timp imi doresc sa reusesc sa fac cozonac fara zahar, ci cu indulcitor...articol complet

Sarmale de post

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2025

Această rețetă de sarmale de post cu sâmburi de dovleac în vin este un adevărat exemplu al...articol complet

Festin indian – Tofu korma cu orez basmati

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2025

Dragi gurmanzi, cu ocazia acestei teme minunate ”între post și ospăț” drumul culinar ne...articol complet

Cod confiat, sparanghel alb și sos de citrice

Postat pe: Adi Hadean Data: 02.04.2025

Sezonul primăverii aduce pe lângă soare, flori vesele și chef de plimbări pe afară, o...articol complet

Paste cremoase cu piure de mazăre și mentă

Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2025

Între post și ospăț se află o zonă a gustului surprinzător, în care simplitatea...articol complet

Zamă cu smântână – rețetă tradițională

Postat pe: Adi Hadean Data: 31.03.2025

Dacă ești în căutarea unei supe tradiționale, bogată în gust și perfectă pentru zilele...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]