Blogosfera culinara

Curs Initiere In Cofetarie – Diploma Recunoscuta

Postat pe: Pastry Workshop Data: 08.05.2025

Daca îți dorești să înveți cofetărie de la zero, dar te-ai pierdut printre rețete de pe...articol complet

Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2025

Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va...articol complet

Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2025

Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute...articol complet

Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.05.2025

De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și...articol complet

Papanasi fierti

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.05.2025

 Saptamana trecuta imi venise o mare pofta de papanasi, mai ales ca luasem si niste branza...articol complet

Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.05.2025

Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o...articol complet

Spaghete cu dovlecei si creveti

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.04.2025

 Ce am pregatit dupa mesele cu de toate de Paste? M-am oprit la aceste spaghete cu dovlecei...articol complet

Cotlet de berbecuț cu sparanghel

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.04.2025

Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel...articol complet

Samosas crocante și chutney de roșii

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.04.2025

Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine...articol complet

Plăcinte rumene cu ciuperci

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.04.2025

Când tema e „nu-i nevoie de tacâmuri”, știi că urmează ceva savuros, simplu și de luat...articol complet

Coșulețe crocante cu brânză și gem de smochine

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.04.2025

Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată...articol complet

Mini tarte cu crème brûlée – un desert elegant

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.04.2025

Produsele de candybar se numără printre favoritele mele, sunt mici, delicate ca o domnișoară...articol complet

Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2025

Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le...articol complet

Crochete crocante de pui – să nu risipești

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2025

Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și...articol complet

Crochete de cartofi cu miel și chimichurri

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2025

Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile...articol complet

Leftover Delight – Rustic Quiche

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2025

Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu...articol complet

Ton proaspăt, morcovi și salată de alge

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.04.2025

Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,...articol complet

Cheesecake cu capsuni si ciocolata alba, fara coacere

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 14.04.2025

 Cum este un cheesecake cu ciocolata alba si capsuni? Va spun eu, demential de bun! Cremos,...articol complet

Piure de cartofi cu piept de pui la cuptor

Postat pe: Gourmandine Data: 12.04.2025

Ingrediente (pentru 2-3 porții): Pentru piureul de cartofi: – 800 g cartofi – 50 g...articol complet

Miel în stil grecesc

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2025

Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]