Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 11
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.12.2025Episodul 11 ne poartă spre alți oameni care lucrează cu grijă și rânduială.De data asta am...articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 10
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.12.2025Episodul 10 ne deschide ușa spre alte feluri de a lucra cu gusturile și cu plantele la care...articol complet
Panettone cu portocală și rom
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.12.2025Nu în preajma sărbătorilor, ci cu săptămâni bune înainte, casa mea a început din nou să...articol complet
Brioche cu coajă de portocală
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2025Există anumite mirosuri care ne ating direct în suflet, fără să ceară permisiune. Pentru...articol complet
Placinte cu cartofi
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.12.2025Zilele acestea aveam o pofta nebuna de turte, vremea asta rece de afara ma face sa imi...articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 9
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.12.2025Episodul 9 ne poartă spre alte mestesuguri și alte feluri de a înțelege munca bine...articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 8
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.12.2025Episodul 8 aduce alte povești de muncă și pricepere.Deserturi fără zahăr, făcute cu grijă...articol complet
Coroniță babka cu ciocolată și portocale
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.12.2025Începem așa cum se cuvine luna decembrie, iar prima rețetă trecută în agendă este una fix...articol complet
Fursecuri Margarete cu nuca si untura reteta pentru sarbatori
Postat pe: Carte de retete Data: 01.12.2025Fursecuri Margarete cu nuca si untura. Fursecuri margarete. Fursecuri cu nuca. Reteta fursecuri...articol complet
Porto Koufo, Sithonia – Grecia
Postat pe: Laura Sava Data: 30.11.2025Porto Koufo, Sithonia Grecia. Doar atat va pot arata din vacanta noastra de vara din anul...articol complet
Congelatorul nu e Bau-Bau
Postat pe: Pastry Workshop Data: 30.11.2025The post Congelatorul nu e Bau-Bau appeared first on Pastry Workshop.Congelatorul este adesea...articol complet
Fursecuri cu banane, ovaz si cacao reteta sanatoasa fara zahar si faina
Postat pe: Carte de retete Data: 30.11.2025Fursecuri cu banane, ovaz si cacao. Fursecuri fara zahar. Fursecuri cu ovaz si banane. Reteta...articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 7
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.11.2025Episodul 7 aduce în față alți oameni care lucrează aproape de pământ și de ce le dă...articol complet
Tortellini cu dovleac și ricotta
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.11.2025Noiembrie are un fel al lui de a ne aduna în casă, de a trage peste noi o pătură caldă și...articol complet
Papagomboți – toamna unei copilării fericite
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.11.2025Dragilor, am realizat, zilele trecute, că multe dintre rețetele pe care vi le-am adus în...articol complet
Nuci umplute cu crema de portocale, de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 26.11.2025Imi place sa fac fel si fel de prajituri in zilele de post, mai ales in posturile astea mai...articol complet
Internship pe adihadean.ro 2026: start înscrieri!
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.11.2025Dragilor, Se apropie 2026, iar odată cu el deschid din nou locul pentru câțiva interni care...articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 6
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.11.2025Episodul 6 vă aduce în atenție alți oameni care lucrează bine și cu grijă pentru ce...articol complet
Tartă de ciocolată, cafea și cremă de castane
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.11.2025Noiembrie de poveste – încheiem cum se cuvine sezonul bogat al toamnei cu un dulce desprins...articol complet
Piept de curcan sous-vide
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.11.2025Sunt perioade și luni din an care par făcute special pentru gătit încet, cu calm, înăuntru,...articol complet








