Tehnici Stir Fry

Postat de Mitinita in Tehnici pe 3 Feb 2012, 12:33

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Stir fry e tehnica folosita in mancarurile asiatice, unde bucatile de carne sunt de marime egala si se gatesc pe foc mare in timp scurt. Nu trebuie fierte, ci prajite putin, trebuie sa ramana crocante, iar tigaia sau wokul sa fie bine infierbantate.

Iata cateva tehnici, care sper sa va inspire:

http://www.youtube.com/watch?v=8bEBVO1jiXU

http://www.youtube.com/watch?v=VjuG82QzTEI&feature=related

Greseli si sfaturi:

http://www.youtube.com/watch?v=qS0SGI2uAvw

Comentarii (5)

Ina

Ina
03.02.2012, 12:44

eu citeam "sârmă" si ma gandeam ce legatura are una cu alta? ))))))

03.02.2012, 12:55

este saludabila aceasta "tehnica",iar in bucatariile occidentale se foloseste foarte mult.felicitari pentru postare!

03.02.2012, 13:34

personal nu prea ma incanta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]