Ghid de fierbere a legumelor la aburi

Postat de Bucataras in Tehnici pe 17 Oct 2009, 13:06

Principalul avantaj al pregatirii alimentelor pe aburi este acela ca aceasta metoda e foarte sanatoasa si nu are nevoie de grasimi, iar gustul si aroma se pastreaza mai bine.

Timpi de fierbere la aburi

Leguma Intreaga Bucati
cartof 50 min 40 min
morcov 45 min 30 min
telina 60 min 45 min
pastirnac 50 min 40 min
nap 50 min 40 min

sursa: Arta completa a gatitului, 1000 de tehnici si retete / Sylvie Girard / editura Aquila / pret 159,9 ron

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]