Postat de CosminDragomir in Concurs pe 29 Aug 2018 | 3870 vizualizari
Ce sa zic? Sunt fan ciulama, dar din rinichi nu am facut. Oricum, sunt deschisa la astfel de retete, iar cea din uger de vaca chiar e interesanta! Ce consistenta are carnea ugerului? mai facut curioasa
Multumimm, multumimm! Tot am gatit in deplasare zilele astea Am tot auzit la soacra mea, de Tuslama din burta de vaca, poate acum e monetul sa o prepar
Simona, ca la ciorba de burta
M-am gandit la ciorba de burta, dar nu eram sigura. In zona noastra, in zona Tara Hategului se face tocanita din burta si tocanita din mate(matele de la miel). Nu am mancat, doar am auzit de la prieteni care se trag din parinti din zona respectiva...
Vai ce tema ... Interesanta si in acelasi timp provocatoare .Pacat ca nu pot participa .
Succes si mult curaj.
mancarea cu rinichi nu este in meniul familiei,nu place nici gustul,nici ca maruntaie nu suna bine asa ca voi inlocui cu puiul sa iasa un rantas pe gustul si sufletul celor gurmanzi
Simona72 ugerul de vaca este foarte bun,este consistent,este o carne de culoare alba,se poate zice ca are insertii de grasime in ea,este ca burta de porc cu tot cu tate(ugere),o prefer rinichilor cu gust de .....