Prazul

Postat de Oana in Legume pe 2 Mai 2009, 23:41

Prazul

Prazul are o aroma fina si rafinata si trebuie sa nu-l gatim prea mult pentru ca se intareste. Comparativ cu ceapa si cu usturoiul prazul are un miros si un gust mai bland.

Este bogat în vitamina C, B6, fier şi magneziu.Tonic al sistemului nervos, ajuta la digestie şi elimină acidul uric. Sucul de praz este benefic în anemii, dar şi în cazul migrenelor.

Comentarii (3)

13.10.2010, 11:42

Imi place foarte mult atat proaspat cat si gatit . Acum am gasit explicatia , sunt predispusa si am avut piatra la rinichi din urati .Multumesc Oana ca m-ai luminat .

12.02.2011, 20:24

imi place foarte mult prazul , mai ales mancarica de praz cu masline

19.07.2011, 23:38

rusine mie...nu am mancat niciodata praz...
dar promit sa incerc...desi pana acum nu m-a atras...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]